Κατάστημα
Κατάστημα
211 11 52 801 Δευ - Παρ 09:00 - 17:00 Δημοκρίτου 7, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14451
espa-logo-el
20 Χρόνια εγγύηση εγκαταστάσεων
Άτοκες Δόσεις
Άμεση Τεχνική Υποστήριξη
0
Προϊόν(τα): 0
Μερικό Σύνολο : 0.00
Προβολή KαλαθιούΤαμείο

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια, συνδυάζουν τη θαλπωρή του παραδοσιακού τζακιού με υψηλή απόδοση καύσης και εντυπωσιακή ενεργειακή οικονομία. Πέρα από τον κλασικό τρόπο απόδοσης θερμότητας που έχει ένα ανοιχτό τζάκι, ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι ζεσταίνει τον αέρα του χώρου σας, με φυσική ή μηχανικά υποβοηθούμενη κυκλοφορία, κάνοντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ευχάριστη και υγιεινή. Ανάλογα με τη θερμαντική ικανότητα του ενεργειακού τζακιού που θα επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα να καλύψετε από ένα μεγάλο δωμάτιο, μέχρι ένα ολόκληρο σπίτι, μεταφέροντας θερμό αέρα με κανάλια, σε επιμέρους χώρους της κατοικίας σας.

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια , μπορούν να χαρίσουν στο χώρο σας ζεστασιά και θαλπωρή, με ελάχιστη κατανάλωση καυσόξυλων, και με την ασφάλεια που εξασφαλίζει η πόρτα από πυράντοχο κεραμικό κρύσταλλο. Η ευρύτατη γκάμα ενεργειακών τζακιών από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο τζάκι για το δικό σας σπίτι, εφοδιασμένο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης, και με τη γνωστή υποστήριξη που παρέχει η BUILD UP ENERGY στους πελάτες της.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας επισκεφθείτε, για να

βρούμε μαζί, το ιδανικό τζάκι για το χώρο σας.

energeiaka-tzakia

ΤΖΑΚΙΑ ΝΕΡΟΥ

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει ένα τζάκι καλοριφέρ, είναι η δυνατότητα να ζεστάνει ένα ολόκληρο σπίτι, αξιοποιώντας τα σώματα θέρμανσης που είναι εγκατεστημένα στην κατοικία. Το τζάκι-καλοριφέρ μπορεί να αντικαταστήσει έναν καυστήρα πετρελαίου, καίγοντας καυσόξυλα με υψηλή απόδοση και πολύ οικονομικά, ζεσταίνοντας τα καλοριφέρ του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο παρέχει ομοιόμορφη θέρμανση σε όλους τους χώρους. Παράλληλα τα τζάκια καλοριφέρ προσφέρουν κατά τη λειτουργία τους και ζεστό νερό χρήσης, καλύπτοντας οικονομικά και ολοκληρωμένα τις ανάγκες μιας οικογένειας. Μάλιστα, η χρήση ενός τζακιού καλοριφέρ υψηλής απόδοσης, επιτρέπει σε μια οικογένεια να ανεξαρτητοποιηθεί από τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική θέρμανση του σπιτιού.

ένα μεγάλο φάσμα από τζάκια καλοριφέρ υψηλής απόδοσης έρχεται για το  ελληνικό κοινό, με στόχο να βρίσκεται η ιδανική λύση για κάθε σπίτι, ανάλογα με τα τετραγωνικά του, τις αισθητικές απαιτήσεις, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες των ενοίκων του. Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ που προσφέρει η BUILD UP ENERGY, είναι κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και απόδοσης.

Για να κάνετε το πρώτο βήμα για την οικονομική και αποδοτική θέρμανση της κατοικίας σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας, ώστε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για το χώρο σας.

zaki-nerou