Κατάστημα
Κατάστημα
211 11 52 801 Δευ - Παρ 09:00 - 17:00 Δημοκρίτου 7, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14451
espa-logo-el
20 Χρόνια εγγύηση εγκαταστάσεων
Άτοκες Δόσεις
Άμεση Τεχνική Υποστήριξη
0
Προϊόν(τα): 0
Μερικό Σύνολο : 0.00
Προβολή KαλαθιούΤαμείο

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πραγματοποιούμε την εγκατάσταση φυσικού αερίου άμεσα με τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς και σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.

 

Φάση 1η. Αυτοψία-Αίτηση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μας καλέσετε για μία αυτοψία στον χώρο σας και κλείνουμε ένα ραντεβού. Στη συνέχεια ένας από τους Μηχανολόγους Μηχανικούς της εταιρείας μας, σας επισκέπτεται στον χώρο σας για μία οικονομική προσφορά.

Εφόσον σας έχουμε στείλει την προσφορά,  την έχετε μελετήσει και προχωρήσουμε σε μια συνεργασία, τότε θα  χρειαστεί να συμπληρώσετε μια αίτηση συνδεσης – φόρμα με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και τα στοιχεία του διαμερίσματος ή μονοκατοικίας, προκειμένου να μας αναθέσετε την δρομολόγηση των διαδικαστικών. Όλες τις διαδικασίες τις αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

Στην συνέχεια, υποβάλουμε τις αιτήσεις και ξεκινάμε τις διαδικασία της σύνδεσή σας.

Φάση 2η. ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πρώτο μέρος της διαδικασίας διαρκεί περίπου 20 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ , στο οποίο αιτούμαστε μετρητή από την ΕΔΑ ( Εταιρία Διανομής Αερίου). Μετά το πέρας των  ημερών όπως προαναφέραμε έχουμε την απάντηση για την έγκριση ή όχι της αίτησης. Εφόσον έχει εγκριθεί, υπογράφεται η αίτηση μαζί με κάποια άλλα έγγραφα , ένα από τα οποία είναι και η αστυνομική ταυτότητα του ιδιοκτήτη και την αποστέλλουμε στην ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ‘Επειτα  αναμένουμε την τοποθέτηση του μετρητή , ο οποίος έρχεται στον χώρο σας σε 2-4 μήνες, ανάλογα και πάλι με τον φόρτο εργασίας της ΕΔΑ.

Όταν ο μετρητής εγκατασταθεί στον χώρο σας, τότε ο μηχανικός της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης  εγκατάστασης φυσικού αερίου η οποία παραδίδεται στην ΕΔΑ και  παίρνουμε την έγκριση της μελέτης.

Φάση 3η . Εγκατάσταση- Ενεργοποίηση- Έναυση

Αμέσως μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση φυσικού αερίου. Η εγκατάσταση από την εταιρεία μας πραγματοποιείται από έμπειρο, πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το προσωπικό μας καταφθάνει στον χώρο σας μετά από συνεννόηση της εταιρεία μας με εσάς και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου πραγματοποιείται και η ανάλογη εγκατάσταση  σύμφωνα με όσα έχουμε αναφέρει στη προσφορά μας.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αιτούμαστε από την ΕΔΑ ραντεβού ενεργοποίησης. Τότε η ΕΔΑ μας δίνει ακριβής ημερομηνία, έρχονται στον χώρο σας και πραγματοποιούν έλεγχο στην εγκατάσταση. Εφόσον η εγκατάσταση πληρεί όλες τις προδιαγραφές, τότε μας ανοίγουν την βάνα του αερίου του μετρητή σας,  και η κατοικία σας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον τεχνικό καυσίμων αερίων  από την εταιρεία μας για να πραγματοποιήσει έναυση – ρύθμιση στον λέβητα, και να εκδόσει φύλλο ελέγχου καύσης. Από εκεί και ύστερα είστε έτοιμοι να απολαύσετε οικονομική και ποιοτική θέρμανση από την BUILD UP ENERGY.